• Proizvedeno u Njemačkoj
  • 10 godina jamstva¹
  • Od € 50,00 besplatna otprema
  • Više od 1 milijuna zadovoljnih kupaca

Omiljene kategorije

Penjalica s toboganom i ljuljačkom

Penjalica s toboganom i ljuljačkom u vlastitom vrtu – to će sigurno razveseliti svako dječje srce! Wickey penjalica ili toranj za penjanje nudi mnogo različitih mogućnosti za igru i treniranje motoričkih sposobnosti. Koliko su različiti ukusi vaše djece, toliko je raznolik i naš izbor penjalica za vrt. Za razliku od metalnih penjalica, drvene penjalice mogu se oblikovati i proširivati prema vašim željama. Mogućnosti za igru mogu se, na primjer, proširiti s dodatnim kamenjem za penjanje ili gimnastičkom prečom. U našoj internetskoj trgovini sigurno ćete pronaći toranj za penjanje koji najbolje odgovara vama, vašoj djeci i vašem vrtu.

Održive drvene penjalice najviše kvalitete

Posebnost naših drvenih penjalica su mnoge različite značajke koje penjališni tornjevi nude. Mreže za penjanje, zidovi za penjanje, ljestve od užeta i mnogo toga su uključeni u opseg isporuke i čine iskustvo igre potpunim. Od kompaktnih modela do penjalica s ljuljačkom, za svaki vrt i svaki proračun postoji odgovarajuća igračka. Osim dizajna naših tornjeva, sigurnost vaše djece je za nas na prvom mjestu. Kao i svi naši proizvodi za vanjsku upotrebu, i naše penjalice za djecu izrađene su od drva impregniranog pod pritiskom u kotlu i otporne su na vjetar i vremenske neprilike. Čvrsti stupovi i greda izdržavaju i veće opterećenje, tako da će sljedeći dječji rođendan s Wickey penjalicom sigurno biti pun uspjeh! Posebno penjanje na stablima nosi mnoge rizike, stoga je dječje igralište najbolji izbor ako želite podržati i poticati sportski entuzijazam vašeg djeteta. Osiguravamo najvišu kvalitetu pažljivim nadzorom naše proizvodnje i suradnjom samo s odabranim dobavljačima. Naravno, razmišljamo i o okolišu prilikom proizvodnje. Za naše tornjeve za penjanje koristimo drvo smreke i bora iz istočne i srednje Europe, koje potječe iz održivog gospodarenja šumama.

Velik izbor penjalica za vrt

Bilo da se radi o penjalici s toboganom ili ljuljački gnijezdo – mi u Wickeyju cijenimo individualne želje naših kupaca. Stoga razvijamo naše proizvode tako da se mogu proizvoljno proširivati i kombinirati s drugim vanjskim igračkama. Na primjer, penjalica u kombinaciji s konstrukcijom za ljuljačku je lijepa mogućnost za tvoje osobno igralište. Dopusti da te nadahnu naše kreativne igračke ideje i otkrij naše inovativne dječje igrališta s podestima visine 120 cm i 150 cm. Djeca svake dobi će u potpunosti uživati u našim vrtnim penjalicama, jer neke prepreke zahtijevaju vještinu i sposobnost. Ako želiš kupiti penjalicu, Wickey je pravi izbor. Naša kvalitetna igrališta pružit će tvojoj djeci dugogodišnju radost i zabavu. Osim igre i zabave, želimo s našim proizvodima poticati vještinu i motoriku te probuditi sportskog duha u svakom djetetu!

#wickeyadventure

Inspirirajte se idejama naših zadovoljnih kupaca iz cijele Europe da biste stvorili svoj vlastiti mali raj ili podijelite svoj Wickey raj s drugima uz oznaku #wickeyadventure na Instagramu.

Usporedi Products

chevron-right