Uštedi na našem DUHOVI SALE

Omiljene kategorije

Individualno oblikovanje igrački za van

Želite jedinstvenu igračku za van, koja točno odgovara sklonostima i sposobnostima vašeg djeteta? Uz pomoć pribora za dječje igralište Wickey možete oblikovati svaku igračku za vrt prema svojim osobnim predodžbama. Bilo da se radi o šarenom priboru za dječje igralište ili sigurnim antistres podlogama – u trgovini Wickey pronaći ćete sve što vam je potrebno za dječje igralište, kućicu za igru ili postolje za ljuljačke. Naš velik izbor pribora za dječje igralište nudi puno prostora za kreativnost i individualnost. Mali detalji često nisu dovoljni za stvaranje posve novog svijeta igre i pustolovina za djecu. Ostvarite svoje ideje pomoću našeg povoljno pribora Wickey!

Praktičan pribor za dječja igrališta i pribor za kućicu za igru

Osim šarenog i bogatog pribora za dječje igralište u našoj ćete web-trgovini pronaći i praktičan pribor za svoju kućicu za igru, ljuljačku ili neku drugu igračku za van. Ručke za dječje igralište, antistres podloge i sidra jamče sigurnost pri igranju, a platno protiv korova čuva vaš pješčanik od korijenja. Naš velik izbor pribora za dječja igrališta ne ostavlja želje neispunjenima!

Proširenje i nadogradnja dječjeg igrališta

Postoji puno mogućnosti za proširenje i preoblikovanje vašeg dječjeg igrališta. Lijep element za nadogradnju vašeg dječjeg igrališta je na primjer zid za penjanje ili mreža za penjanje. U kombinaciji sa šarenim kamenjem za penjanje strastveni penjači sigurno neće biti razočarani. Ni profesionalce na ljuljačkama Wickey neće ostaviti praznih ruku! U našoj vas web-trgovini čeka velik izbor klasičnih sjedala za ljuljačku, sjedala za ljuljačku za bebe, ljuljački gnijezda i još puno drugih ljuljački. Bilo da se radi o priboru za ljuljačke, zvonu ili upravljaču za dječje igralište – kada želite povoljno kupiti pribor za dječje igralište, u trgovini Wickey ste na pravom mjestu! Otkrijte velik izbor pribora za dječje igralište Wickey i gotovo beskrajan svijet proširenja.

Wickey pribor kao i ostatak našeg asortimana u prosjeku je ocijenjen od strane naših klijenata s 4,4 od 5 zvjezdica.

FAQ

  • Trebam li dodatni pribor za dječje igralište?

    Postoji različit pribor za dječja igrališta, ovisno o vrsti opreme za igranje za van te specifičnim potrebama i interesima djece. Pribor može npr. biti: užad za penjanje, stijene za penjanje, trapezi, gimnastičke karike, ljestve od užeta, razna sjedala za ljuljačke itd.

  • Ima li u vrtu pribora za dječje igralište?

    Da, postoji niz pribora za dječje igalište koji se mogu postaviti u vrt. Mnogi od ovih pribora za igru posebno su osmišljeni za vanjsku upotrebu i izrađeni su od robusnih materijala koji su otporni na vremenske uvjete.

  • Koji mi je pribor potreban za moje dječje igralište?

    Pribor za igru koji vam je potreban za vaše dječje igralište ovisi o vrsti opreme za igru za van, dobi i interesima vaše djece. Općenito, neki osnovni pribor poput ljuljački i tobogana prikladam je za gotovo svaku opremu za igranje za van. Ako vaša djeca vole penjanje, zid za penjanje ili uže mogu biti dobra alternativa. Važno je slijediti preporuke proizvođača pri odabiru pribora kako biste bili sigurni da su kompatibilni s opremom za igranje za van i sigurni za upotrebu.

#wickeyadventure

Inspirirajte se idejama naših zadovoljnih kupaca iz cijele Europe da biste stvorili svoj vlastiti mali raj ili podijelite svoj Wickey raj s drugima uz oznaku #wickeyadventure na Instagramu.

Usporedi Products

chevron-right