Omiljene kategorije

Individualno oblikovanje igrački za van

Želite jedinstvenu igračku za van, koja točno odgovara sklonostima i sposobnostima vašeg djeteta? Uz pomoć pribora za dječje igralište Wickey možete oblikovati svaku igračku za vrt prema svojim osobnim predodžbama. Bilo da se radi o šarenom priboru za dječje igralište ili sigurnim antistres podlogama – u trgovini Wickey pronaći ćete sve što vam je potrebno za dječje igralište, kućicu za igru ili postolje za ljuljačke. Naš velik izbor pribora za dječje igralište nudi puno prostora za kreativnost i individualnost. Mali detalji često nisu dovoljni za stvaranje posve novog svijeta igre i pustolovina za djecu. Ostvarite svoje ideje pomoću našeg povoljno pribora Wickey!

Praktičan pribor za dječja igrališta i pribor za kućicu za igru

Osim šarenog i bogatog pribora za dječje igralište u našoj ćete web-trgovini pronaći i praktičan pribor za svoju kućicu za igru, ljuljačku ili neku drugu igračku za van. Ručke za dječje igralište, antistres podloge i sidra jamče sigurnost pri igranju, a platno protiv korova čuva vaš pješčanik od korijenja. Naš velik izbor pribora za dječja igrališta ne ostavlja želje neispunjenima!

Proširenje i nadogradnja dječjeg igrališta

Postoji puno mogućnosti za proširenje i preoblikovanje vašeg dječjeg igrališta. Lijep element za nadogradnju vašeg dječjeg igrališta je na primjer zid za penjanje ili mreža za penjanje. U kombinaciji sa šarenim kamenjem za penjanje strastveni penjači sigurno neće biti razočarani. Ni profesionalce na ljuljačkama Wickey neće ostaviti praznih ruku! U našoj vas web-trgovini čeka velik izbor klasičnih sjedala za ljuljačku, sjedala za ljuljačku za bebe, ljuljački gnijezda i još puno drugih ljuljački. Bilo da se radi o priboru za ljuljačke, zvonu ili upravljaču za dječje igralište – kada želite povoljno kupiti pribor za dječje igralište, u trgovini Wickey ste na pravom mjestu! Otkrijte velik izbor pribora za dječje igralište Wickey i gotovo beskrajan svijet proširenja.

Usporedi Products