Wickey – Create your own adventure!

Ima li što ljepše od svjetlucavih dječjih očiju? To nas je potaklo da se potrudimo da dječja srca još brže zakucaju. Našim visokokvalitetnim tornjevima za penjanje, kućicama za igru, ljuljačkama i pješčanicima od drva, kao i zaigranim značajkama, donosimo pustolovno dječje igralište prepuno mašte direktno kući vašem djetetu!

Početkom 90-tih godina naš je direktor Guido Goyen prodao prvo dječje igralište koje je sam razvio. Ponajprije su ta igrališta distribuirana putem trgovine. Krajem 90-tih godina kad je internet postao sveprisutan, odlučio je distribuirati dječja igrališta samostalno na webu. Web-prodaja pokazala se iznimno uspješnom. Time je 2009. osnovano poduzeće Wickey te su dječja igrališta prodavana pod istoimenim nazivom robne marke. Otada kontinuirano rastemo, distribuiramo sva dječja igrališta na webu u cijeloj Europi, a u zadnjim smo godinama proširili asortiman ponudom dječjih kreveta.

Danas raspolažemo velikim brojem kvalificiranih i motiviranih zaposlenika koji dijele viziju poduzeća. Naših 120 zaposlenika podijeljeno je na sljedeće odjele: marketing, IT, razvoj proizvoda i grafički dizajn, financije i ljudski potencijali, logistika, proizvodnja i nabava te služba za korisnike.

Tko su naši kupci?

Jeste li znali da se u više od 500 000 vrtova diljem Europe već nalazi dječje igralište Wickey? Uz sve veće znanje i umijeće ne nudimo samo dječja igrališta za privatnu upotrebu, već proizvodimo i igračke za van ispitane prema normi EN1176 za javne površine. Zahvaljujući tomu naša se dječja igrališta mogu pronaći i u dječjim vrtićima i na javnim dječjim igralištima.

Usluga i ljubaznost za nas su na prvom mjestu

Naša služba za korisnike rado će vam prijateljski i kompetentno pomoći pri vašim pitanjima i željama. Prijateljsko savjetovanje i dobra usluga nama su važni. S više od milijun kupaca diljem Europe jedan smo od najvećih proizvođača u sektoru dječjih igrališta i na temelju svog iskustva nudimo kompetentno savjetovanje, dobru uslugu i visokokvalitetne proizvode.

Kvaliteta, sigurnost i povjerenje

Za naše igračke za van koristimo samo visokokvalitetne proizvode i pazimo na najbolju kvalitetu drva. Jer sigurnost vaše djece za nas je na prvom mjestu.

  • Proizvodnja u Njemačkoj
  • Stabilna konstrukcija dugog vijeka trajanja
  • Blanjano i obrubljeno masivno drvo
  • Visokokvalitetan premium proizvod
  • Posebne dvodijelne sigurnosne pokrivne kapice
  • Sigurnosno ispitana kvaliteta
  • Nadzirana proizvodnja
  • Masivni rukohvati