Uštedi na našem SPRING SALE

Omiljene kategorije

Antistres podloge i sidra za privatna i javna igrališta

Wickey najveću važnost pridaje sigurnosti vašeg djeteta. Jednako je važno i nužno pravilno sidrište vašeg dječjeg igrališta ili vaše ljuljačke. Tek nakon pravilnog pričvršćivanja toranj za penjanje bit će stabilan i siguran. Iz tog razloga preporučujemo da pričvrstite toranj za penjanje pomoću sigurnosnih sidara. U našoj web-trgovini Wickey pronaći ćete odgovarajuća sidra za sve vrste dječjih igrališta i ljuljački. Osim toga, naručite i antistres ploče ili antistres podloge za privatna i javna igrališta.

Sidro – sigurna izrada dječjeg igrališta

Za izradu igračke za van naručite sidra za ljuljačke, dječja igrališta, preče i zidove za penjanje direktno u trgovini Wickey. Pritom možete birati između klasičnih podnih sidara, kutnih sidara i sidara za zemlju. Koja su sidra prikladna za vašu igračku za van, ovisi o vrsti nosača, kao i o svojstvima tla u vašem vrtu.

Najomiljeniji model u trgovini Wickey kutno je sidro, koje se još naziva i sidro za stupove. Ta toplinski pocinčana sidra koja je potrebno zabetonirati posebno su stabilna. Prikladna su za sva dječja igrališta, ljuljačke, konstrukcije za penjanje s integriranim pješčanikom o ili za kućicu na stupovima. Sidra se montiraju na unutarnju stranu drvenog sidra. Ta kutna sidra iznimno otporna na vremenske uvjete mogu se koristiti za različite veličine stupova.

Savjet: prilikom izrade dječjeg igrališta ili konstrukcije za ljuljačke pripazite da su podna i kutna sidra zabetonirana u vrtno tlo. Betonu je potrebno neko vrijeme da se osuši i posve očvrsne.

Sidra za tlo s vijkom vrlo je lako montirati i iznimno su prikladna za kose ljestve i zidove za penjanje. Montaža se brzo obavlja: jednostavno ih uvrnite na za to predviđeno mjesto u tlu, pričvrstite za stup i sidrište je već montirano.

Podno sidro SimpleLock, koje treba zabetonirati u vrtu, vrlo je prikladno za pričvršćivanje vašeg dječjeg igrališta. Prije svega kose grede konstrukcije za ljuljačke vrlo je jednostavno pričvrstiti pomoću sigurnosnih sidara. Sidro se ne vidi izvana zahvaljujući pričvršćenju na unutarnjoj strani stupa. Zbog posebnog načina konstrukcije i toplinski pocinčanih spojnica postiže se stabilna zaštita u svim smjerovima. Kliknite na pojedina sidra i saznajte više.

Dodatnu varijantu za pričvršćenje dječjeg igrališta ili ljuljačke predstavlja tuljac za stupove, čahura za drvene stupove ili jednostavno samo podni nosači.

Mekani silazak na antistres podloge

Najveće pustolovine vaše će dijete doživjeti na igračkama Wickey za van. Da bi se vaša djeca sigurno penjala na toranj za penjanje odozdo do gore te da bi se mogla njihati uvis na svojoj ljuljački, preporučujemo korištenje antistres podloga. Na taj se način rizik od ozljeđivanja svodi na najmanju moguću mjeru. Područje za igru oko ljuljačke, tobogana  i zidova za penjanje obložite gumenim podlogama za dječja igrališta. Antistres podloge dostupne su u različitim bojama i debljinama.

Odaberite drveno dječje igralište s odgovarajućom visinom postolja za svoju djecu. Naši tornjevi za penjanje dostupni su u dimenzijama od 90 do 120 cm. Odluku donesite prema dobi i potrebama vašeg djeteta, kao i prema okolnostima u svom vrtu. Možete odabrati antistres podloge debljine od 2,5 cm i 4,5 cm. U web-trgovini Wickey pronaći ćete gumene podloge s pričvrsnim klinovima koji sprječavaju klizanje podloga.

#wickeyadventure

Inspirirajte se idejama naših zadovoljnih kupaca iz cijele Europe da biste stvorili svoj vlastiti mali raj ili podijelite svoj Wickey raj s drugima uz oznaku #wickeyadventure na Instagramu.

Usporedi Products

chevron-right