• Proizvedeno u Njemačkoj
  • 10 godina jamstva¹
  • Od € 50,00 besplatna otprema
  • Više od 1 milijuna zadovoljnih kupaca

Omiljene kategorije

Oduševite djecu Wickey kućicom na stupovima

Ako želite pružiti veliku radost djeci s kućicom na stupovima, Wickey je pravo mjesto za vas. Bilo da se radi o udobnoj kućici na stupovima s pješčanikom ili sportskoj kućici s ljuljačkom i toboganom – mi u Wickeyu cijenimo individualne želje naših kupaca. Kućicu na stupovima u vrtu možemo prilagoditi potrebama malih avanturista, razvijamo naše igračke tako da ih je lako proširiti. Kada se kućica za igru na stupovima jednom postavi, lako se može kombinirati s drugim igračkama za vrt. DIY projekt kućice na stupovima sigurno će donijeti puno zabave obitelji. Usklađeno s preferencijama djece, dodaci se mogu jednostavno sami dizajnirati. S malo boje, dječja kućica na stupovima postaje pravi unikat – kreativnosti nema granica. Kućica u vrtu se lako pretvara u oazu na plaži ili tajno sklonište u džungli. Dodatno bojanje drva nije potrebno, jer je zaštićeno impregnacijom pod pritiskom. S kvalitetnom ljuljačkom, dječjom kućicom na stupovima, pješčanikom ili dječjim igralištem u razigranim dizajnima, želimo stvoriti maštovito igralište za avanture izravno u vašem vrtu. Čim naše kućice na stupovima učine djecu sretnom, naša je zadaća ispunjena!

Kućica na stupovima s toboganom i ljuljačkom za vrt

Wickey kućica na stupovima s toboganom i ljuljačkom idealno je mjesto za doživljavanje mnogih uzbudljivih avantura. U vlastitom vrtu djeca mogu pustiti mašti na volju i stvoriti svoj svijet mašte. Na kućici na stupovima s penjalištem mali planinari mogu osvajati najviše vrhove. Kućica na stupovima s pješčanikom nudi puno prostora za kopanje skrivenih blaga ili pečenje kolačića od pijeska. U Wickeyju ćete pronaći širok izbor kućica na stupovima za djecu - jednako raznolike kao što su sklonosti vaše djece. Za djecu svih dobnih skupina i odgovarajuće za svaku veličinu vrta, ovdje ćete naći nešto. Odaberite između kućice na stupovima s visinom podesta 150 cm ili 120 cm. Kućica na stupovima s ljuljačkom i toboganom savršen je cjelovit paket za nove avanture s prijateljima i braćom i sestrama. Kako biste svojoj djeci pružili najveću moguću sigurnost, u našoj internetskoj trgovini možete pronaći podloge za zaštitu od pada koje se mogu postaviti ispod kućice za igru na stupovima. S različitim sjedalima za ljuljačke, penjalištima i ostalim uzbudljivim dodacima za dječje igralište, zabava za igru neće izostati. Ako želite kupiti kućicu na stupovima, u Wickeyju ćete sigurno naći.

Izrada kućice na stupovima jednostavna je

Izgradnja vlastite kućice na stupovima nešto je što svatko može savladati uz malo pomoći. Zato što želimo olakšati montažu igrališta, dostavljamo jednostavne upute za sastavljanje i stvorili smo detaljan video s uputama koji pruža korisne savjete, trikove i prijedloge za optimalnu izgradnju. Kada je potreban alat spreman, projekt 'DIY kućica na stupovima' može započeti. Budući da je drvo za našu kućicu na stupovima impregnirano pod pritiskom, može se odmah obraditi bez dodatnog bojanja. Pažljivo planiraj gdje ćeš postaviti kućicu u vrtu kako bi izbjegao prepreke poput korijenja koje bi moglo usporiti montažu kućice s toboganom i pješčanikom.

Naš savjet: Kad sam gradiš kućicu na stupovima, sigurnost tvoje djece uvijek je na prvom mjestu. Da bi kućica s toboganom i pješčanikom bila stabilno postavljena, u Wickey internetskoj trgovini možeš pronaći potrebno sidrenje i tkaninu protiv korova za zaštitu od štetnika.

Prikladan pribor za dječju kućicu na stupovima

Ako želiš kupiti dječju kućicu na stupovima, ne smiješ zaboraviti na odgovarajući pribor. Ovisno o dobi i interesima tvoje djece, možeš jednostavno proširiti svoju kućicu u vrtu s individualnim dodacima. Što kažeš na set kamenja za penjanje kako bi uljepšao kućicu s penjalištem? Ili zamijeni sjedalo za ljuljačku s ljestvama za penjanje ili ljuljačkom za bebe. Ne brini samo za zabavu, već i za sigurnost svoje djece: s podlogama za zaštitu od pada, mekano slijetanje je uvijek zajamčeno - bez obzira da li si odabrao kućicu na stupovima s visinom podesta od 150 ili 120 cm. U našem Wickey dućanu sigurno ćeš pronaći širok izbor pribora za svoju kućicu po povoljnim cijenama.

#wickeyadventure

Inspirirajte se idejama naših zadovoljnih kupaca iz cijele Europe da biste stvorili svoj vlastiti mali raj ili podijelite svoj Wickey raj s drugima uz oznaku #wickeyadventure na Instagramu.

Usporedi Products

chevron-right