Uštedi na našem DUHOVI SALE

Omiljene kategorije

Sjedala za ljuljačku

Već ste pronašli postolje za ljuljačku od drva ili odgovarajuće dječje igralište s dvostrukom ljuljačkom Wickey? Onda nedostaje još samo pravilan pribor. U priboru Wickey za ljuljačku pronaći ćete odgovarajuća sjedala za ljuljačku za djecu svake starosne dobi: ljuljačke za bebe, dječje ljuljačke i sprave za vježbanje. Ako imate više djece, može objesiti različita sjedala za ljuljačku koja odgovaraju individualnim potrebama vaše djece. U trgovini Wickey pronaći ćete ljuljačke namijenjene za ljuljanje do četvero djece.

Uz pomoć visokokvalitetnog pribora za ljuljačku ljuljačka u vašem vrtu plijenit će poglede. Bilo da se odlučite za smionu ljuljačku od gume, šarene maštovite ljuljačke ili klasičnu kombinaciju postolja za ljuljačke i drvenog sjedala za ljuljačku – kvaliteta pribora Wickey za ljuljačku također će biti vizualno privlačna.

Ljuljačke za bebe za manju djecu

Bebama ljuljanje pričinja poseban užitak. Kretanje i svježi zrak vašem će djetetu posebno goditi. Jednako je važno da djeca sjede u ljuljački sigurno i stabilno. Prilikom odabira pravilnog sjedala za ljuljačku za vašu bebu možete se ravnati prema svom ukusu. Sve ljuljačke Wickey za bebe nude potrebnu sigurnost i maksimalnu udobnost. Ugodno mekane i od prirodnog drva su, primjerice, drvene ljuljačke za bebe. Posebno su omiljene podesive ljuljačke Wickey za bebe. Možete ih prilagođavati rastu svog djeteta sve dok od ljuljačke za bebe ne dođete do ljuljačke za malo dijete.

Dječje ljuljačke i ljuljačke gnijezda

Zaista uzbudljivo postaje za djecu od 3 godine jer Wickey nudi dječje ljuljačke u mnogo različitih varijanti. Što se vašem djetetu najviše sviđa? Odlučite li se za ljuljačku tanjur od plastike ili hoće li se maleni pustolovi ljuljati na ljuljački Wickey konju ili tanjuru ljuljački u šarenom svijetu mašte, izbor je na vama. Velika ljuljačka gnijezdo ne nudi samo dovoljno mjesta za više djece, već i omogućuje hrabra umjetnička djela kao što su ljuljanje u ležećem ili stajaćem položaju! Ljuljačke Wickey gnijezda potrebno je jednostavno objesiti, a dostupne su u promjerima od 60 do 120 cm. Nerazdvojna braća i sestre te najbolji prijatelji ljuljaju se zajedno u udobnoj dvostrukoj ljuljački s gondolom, a sportski penjači posebno će se obradovati spravama za vježbanje, kao što su gimnastički prsteni ili trapezi . Osim toga, pronaći ćete dječje ljuljačke od drva za unutra i van. Kolikogod bili različiti karakteri djece, toliko je raznolik izbor sjedala Wickey za ljuljačke.

Sjedalo dvostruke ljuljačke i dvostruka ljuljačka s gondolom

Ako su vaša djeca strastveni letači u visinu i jednostavno vole osjećaj prilikom ljuljanja, onda je dvostruka ljuljačka s gondolom pun pogodak za vas. Mali piloti mogu sjediti jedan nasuprot drugom u dječjoj ljuljački i međusobno se odgurivati. Metal dvostruke ljuljačke s gondolom sastoji se od metala presvučenog prahom, klupe su izrađene od visokokvalitetnog drva ili plastike. Ako želite otkriti ostale dvostruke ljuljačke, pogledajte našu jedinstvenu megaljuljačku ili našu ljuljačku Wickey od gume.

Sjedala za ljuljačke za javna igrališta

I za upotrebu u javnom prostoru Wickey nudi brojna maštovita sjedala za ljuljačku za bebe i djecu, ljuljačke gnijezda, kao i sprave za vježbanje. Pribor za ljuljačke za u upotrebu u javnom prostoru ispunjava zahtjeve europske norme za igrališta EN 1176 te je stoga najprikladniji za upotrebu u školama, dječjim vrtićima i na javnim igralištima. Sjedala Wickey za ljuljačke za javna igrališta iznimno su otporna na vremenske uvjete, a osim toga su i otporna na vandalizam. Kuke i spojni okovi za ljuljačke također su ispitani te i oni nude stabilnost i sigurnost pri posebno visokom opterećenju.

Pričvršćivanje sjedala za ljuljačku

Postolje za ljuljačke je izrađeno, sada još nedostaje samo sjedalo za ljuljačku prije nego li zabava ljuljanja može započeti. Uz pomoć nekoliko ručki montirajte sjedalo za ljuljačku prema vašem izboru ljuljačke Wickey. Ovisno o modelu sjedala za ljuljačku možete birati između stezaljke za ljuljačke sa spojnicom karabinerom ili kuke za ljuljačke. Stezaljku za ljuljačku potrebno je pričvrstiti za nosivu gredu. Kuku za ljuljačku možete staviti nakon što ste izbušili rupu u gredi.

Bilo da je u pitanju konstrukcija za ljuljačke, ljuljačka s toboganom ili kompletno dječje igralište: u trgovini Wickey imate bezbrojne mogućnosti individualno oblikovati uzbudljiva pustolovna dječja igrališta za svoje dijete.

Naš savjet: da bi se zajamčila nužna sigurnost za posebno živahne pustolove, preporučuje se kod tvrđih podloga postaviti antistres podloge na područje oko ljuljačke i dječjeg igrališta.

#wickeyadventure

Inspirirajte se idejama naših zadovoljnih kupaca iz cijele Europe da biste stvorili svoj vlastiti mali raj ili podijelite svoj Wickey raj s drugima uz oznaku #wickeyadventure na Instagramu.

Usporedi Products

chevron-right