Uštedi na našem SPRING SALE

Toranj Wickey za penjanje

Svako se dijete voli penjati i vježbati. Uz pomoć raznovrsnog pribora za penjanje i krasnih pomagala za vježbanje robne marke Wickey možete sami izraditi svoje dječje igralište i ljuljačku ili čak proširiti svoje uzbudljivo igralište. Zabava prilikom igranja i sporta idu kod djece zajedno, a s pravim priborom za van vaš će se vrt transformirati u uzbudljivo sportsko igralište pod vedrim nebom.

Aktivnu će djecu razveseljavati rušenje novih rekorda prilikom penjanja na konstrukciju za penjanje s ručkama za penjanje te izvođenje najnovijih umjetničkih komada na dječjem igralištu s toboganom . U trgovini Wickey pronaći ćete povoljan pribor za penjanje i vježbanje za svačiji ukus. Možete ga proširivati i mijenjati ovisno o željama i sposobnostima svog djeteta. Tako možete i sami napraviti toranj za penjanje!

Penjanje po vatrogasnoj šipki, ljestve od užeta i ručke za penjanje

Bilo da se radi o olimpijskom atletičaru, hrabrom vatrogascu ili divljem stanovniku Amazone: u svakom se djetetu krije mali junak. A junaci moraju trenirati da bi bili osposobljeni za pustolovine. Ništa lakše od toga! U web-trgovini Wickey pronaći ćete različite ručke za penjanje, užad za penjanje i ljestve od užeta uz pomoć kojih se vaši mali pustolovi mogu uspinjati. Ljestve Wickey od užeta dostupne su u različitim razinama težine izvođenja. Ručke za penjanje dostupne su u različitim bojama i oblicima. Kada se junak popne na toranj, odozgo vidi daljnje izazove na tlu: ljuljačka je ponovo slobodna! Hitro juri dolje preko vatrogasne šipke. Različite varijante Wickey za penjanje sasvim ćete lako montirati na toranj za penjanje.

Vježbanje u vrtu pomoću preča, trapeza i gimnastičkih prstena

Ljuljati se jednostavno može svatko! Uz pomoć uzbudljivih trapeznih ljuljački Wickey ili drvenih gimnastičkih prstena Wickey vaša će se konstrukcija za ljuljanje ili dječje igralište transformirati u pravu cirkusku arenu! Gimnastička šipka i atletski gimnastički prsteni od metala zaista pričinjaju zadovoljstvo prilikom vježbanja u vrtu. Vašoj će se djeci svidjeti da vam predstave najnovije umjetničke komade na trapezu ili gimnastičkoj preči. Proširenje dječjeg igrališta individualnim priborom za vježbanje, kao što je drveni trapez, krajnje je jednostavno. U našoj web-trgovini Wickey pronaći ćete sve potrebne obujmice da biste nadogradili gimnastičke prstene, preče i mreže za penjanje. Naši mekani gumeni podlošci doprinijet će dodatnoj sigurnosti malih atletičara.

#wickeyadventure

Inspirirajte se idejama naših zadovoljnih kupaca iz cijele Europe da biste stvorili svoj vlastiti mali raj ili podijelite svoj Wickey raj s drugima uz oznaku #wickeyadventure na Instagramu.

Usporedi Products

chevron-right