Uštedi na našem DUHOVI SALE

Zato Wickey

Ima li što ljepše od svjetlucavih dječjih očiju? Prije više od 25 godina dali smo sebi u zadatak da vašoj djeci omogućimo nezaboravno djetinjstvo prepuno beskrajnih avantura. Opustite se dok vaša djeca proživljavaju sasvim posebne trenutke sa svojim prijateljima.

4 razloga koja će vas uvjeriti

Wickey je sinonim za:

  • maksimalnu sigurnost
  • dječja igrališta osmišljena u Njemačkoj
  • godine iskustva
  • podršku kupcima

Što to točno znači, rado ćemo vam ovdje detaljno objasniti.

Maksimalna sigurnost

Bezbrižno uživanje u igri

Sigurnost vaše djece za nas je, naravno, na prvom mjestu. Pritom uvelike pazimo na najveću kvalitetu i sigurnu konstrukciju svojih proizvoda. Imate li ostalih pitanja o sigurnosti naših dječjih igrališta? Naša služba za kupce rado će vas osobno savjetovati.

Novo: pečat kvalitete tvrtke Wickey

Stavljamo svoj znak za najveću kvalitetu i maksimalnu sigurnost. Odsad će svako originalno dječje igralište tvrtke Wickey imati naš pečat kvalitete.

Dječja igrališta osmišljena u Njemačkoj

10 godina jamstva¹

Ulažemo u kvalitetu i to pouzdano: svi se korišteni drveni elementi obrađuju i proizvode u Njemačkoj. Za svoje visokokvalitetne drvene igračke za van pružamo 10 godina jamstva¹. A da bi ne samo naše jamstvo bilo zajamčeno, već i da bi igračka za van bila sigurno pričvršćena u tlu, potrebno je naručiti i naša podna sidra.

Masivno drvo impregnirano u tlačnoj posudi

Impregnacija u tlačnom kotlu koja štiti od vanjskih utjecaja ne pridonosi samo dugom vijeku trajanja i dugoročnom užitku u igri. Ona naše igračke za van čini osobito lakim za održavanje jer nije potrebno dodatno premazivanje – time se čuva i okoliš.

Iskustvo pobjeđuje

Već prije mnogo godina naše je prvo dječje igralište pronašlo svoj put do vrta i oduševilo tada, kao i danas, djecu i roditelje u jednakoj mjeri. Neprestanim daljnjim razvijanjem svojih igračaka za van zajedno sa svojim kupcima radimo već generacijama na našem najvišem cilju: zadovoljstvu kupaca.

Oduševljeni smo

Bilo da je riječ o dječjem igralištu ili ljuljački, za privatan posjed ili javnu površinu: posebno smo ponosni na to što svojim proizvodima oduševljavamo milijune zadovoljnih kupaca iz cijele Europe. U našem će velikom asortimanu svaka obitelj pronaći svoju savršenu igračku za van.

više od milijun zadovoljnih kupaca

Služba za kupce

Ovdje smo za vas

Imate li pitanja ili vam treba podrška? Nećemo vas ostaviti same. Jer u tvrtki Wickey dostupni su vam osobni i najsuvremeniji digitalni pomagači. Savjetujemo vas pri odabiru dječjeg igrališta, pružamo vam pomoć pri izradi, a savjetujemo i pružamo pomoć i za ostala pitanja.

Telefonska služba za podršku

Idi na savršeno dječje igralište

Pronađite idealno dječje igralište za svoj vrt pomoću našeg osobnog i individualnog savjetovanja.

Aplikacija BILT

Digitalne 3D upute

Uštedite 30 % potrebnog vremena pri izradi dječjeg igrališta uz pomoć naših inovativnih uputa korak po korak na svom pametnom telefonu.

Učite od stručnjaka

Videozapis o montaži

U našim detaljnim videouputama naši će vam stručnjaci pokazati izradu dječjeg igrališta u 10 jednostavnih koraka.

Jeste li se uvjerili?

Pronađite svoje dječje igralište iz snova sada

Idi na dječja igrališta!
Loading...

Usporedi Products

chevron-right