Uštedi na našem DUHOVI SALE

Povoljna kupnja igrački za van na webu

Naša trgovina Wickey nudi mnoštvo različitih igrački za van za djecu. Potražite u miru povoljno ponuđen proizvod i pogledajte najbolje ponude. Bilo da je riječ o dječjem krevetu ili igralištu – za svakoga ima ponešto!

Stalo nam je da vašoj djeci omogućimo pustolovni užitak u igri. Jer svi su mali junaci glavni izvođači u svom vlastitom svijetu mašte. Istovremeno će naši jedinstveni proizvodi poticati kretanje na svježem zraku i kreativnost.

U trgovini Wickey pronaći ćete tijekom cijele godine igračke za vrt kao što su ljuljačke i pješčanike od drva po sjajnim akcijskim cijenama. I to iznimne kvalitete robne marke Wickey: sve ponude, od pribora za dječje igralište do kućica na stupovima s toboganom, osvajaju kvalitetnim drvom impregniranim u tlačnoj posudi, što pridonosi dugom vijeku trajanja. Pomoću šarenih boja i razigranih detalja vrt i dječja soba transformirat će se u začarani raj za igru. Kliknite naše povoljne ponude i pronađite svoje favorite među svim igralištima po sniženoj cijeni. Od toga će oči vaše djece sigurno zasjajiti.

Naša igrališta: povoljna i visokokvalitetna u isto vrijeme

Vlastito igralište u vrtu, to znači igranje na otvorenom i ljuljanje s prijateljima za okladu, i to po pristupačnoj cijeni. Uz to Wickey redovito nudi tjedne s popustima. Otkrijte kreativna igrališta koja su krajnjom pažnjom proizvedena u Njemačkoj: od konstrukcija za penjanje s dvije ljuljačke i pješčanika do drvenih kućica s toboganom, za svaku će se obitelj pronaći odgovarajući proizvod po povoljnoj cijeni. Naša igrališta od drva visine postolja od 90 cm do 210 cm prikladna su za djecu različite dobi. Otkrili ste savršenu ponudu, ali vaši mali pirati bezuvjetno žele kormilo i kamenje za penjanje za vanjski trup? Ostvarite taj san svojim pustolovima! Jer svaku je konstrukciju za penjanje Wickey moguće povoljno proširiti priborom veselih boja za igralište . Na taj ćete način zadovoljiti individualne potrebe u igri svojih mornara. Redovito pogledajte da ne biste propustili posebno povoljne ponude!

Ljuljačke i pješčanik od drva

Sva djeca uživaju u igranju pod vedrim nebom. Skinuti čarape sa stopala i zakopati nožne prste u propustan zlatni pijesak. Graditi spektakularne dvorce od pijeska i zanjihati se na dječjoj ljuljački visoko u zrak. Osim naših dječjih igrališta nudimo i lijepe pješčanike i ljuljačke po povoljnim cijenama u našoj web-trgovini. Pješčanici Wickey dostupni su u različitim varijantama: kao četverokutni pješčanici ili pješčanik u obliku broda za vaše mornare. Odaberite veličinu prema površini na koju ćete ga postaviti u vrtu ili prema broju vaših pustolova. Dodatno možete na webu povoljno naručiti ljuljačku od drva da biste djeci dočarali pravi raj za igranje u vlastitom vrtu. Pregledajte rasprodaju u našoj trgovini Wickey da ne biste propustili akcije na našim ljuljačkama i pješčanicima.

Dječji kreveti 200 x 90 cm: kupite po povoljnim cijenama i izradite sami

Nakon šte se mali istraživači ispušu vani na dječjem igralištu s toboganom i ljuljačkom, vjerojatno su u vrijeme spavanja umorni. Da bi vaša djeca radosno išla u krevet, Wickey uz pustolovne igračke za van nudi i fantastične dječje krevete. Razigrani detalji čine povišeni krevet u dječjoj sobi ugodnom oazom sreće. Pritom stabilno prirodno neobrađeno drvo čini siguran okvir za snove vaše djece. Naši dječji kreveti Wickey dostupni su u dimenzijama 200 x 90 cm. U trgovini ćete pronaći i odgovarajuće madrace za njih. Vašem će se djetetu svidjeti da se svako jutro spusti iz dječjeg kreveta niz tobogan. Da bi se želja svakog djeteta za krevetom za igru ispunila, na akciji u trgovini Wickey redovito imamo u ponudi povoljne dječje krevete. Naša ponuda seže od divnih pojedinačnih kreveta od prirodnog drva preko povišenih kreveta do povoljnih kreveta na kat za jamačno slatke snove. Odlučite se za odgovarajući svijet mašte tako da se i najmanje dijete osjeća kao u vlastitoj bajkovitoj šumi. Pretražite sa svojim malim detektivima i uštedite na našim ponudama dječjih kreveta. Pregledajte sada i naručite direktno!

Naš savjet: postanite na društvenim mrežama na našim stranicama obožavatelj tvrtke Wickey i primajte prvi informacije o novim proizvodima i sjajnim ponudama. Redovito provjeravajte Facebook i Instagram i inspirirajte se.

#wickeyadventure

Inspirirajte se idejama naših zadovoljnih kupaca iz cijele Europe da biste stvorili svoj vlastiti mali raj ili podijelite svoj Wickey raj s drugima uz oznaku #wickeyadventure na Instagramu.

Usporedi Products

chevron-right