• Proizvedeno u Njemačkoj
  • 10 godina jamstva¹
  • Od € 50,00 besplatna otprema
  • Više od 1 milijuna zadovoljnih kupaca

Omiljene kategorije

Tobogani za privatnu i javnu upotrebu

Bilo da je veliko ili malo, spuštanje niz tobogan svakom je djetetu ogroman užitak! Jednostavno se popnu gore i već započinje užitak spuštanja niz tobogan – s prijateljima ili omiljenom plišanom životinjom U web-trgovini Wickey nadopunite igralište za djecu šarenim vrtnim toboganom. Tog pribora za dječje igralište vaša se djeca više neće željeti odreći.

Tobogani za djecu

Uspinjanje na dječje igralište, spuštanje niz tobogan i međustanica u pješčaniku prije nego li igra počne iz početka. Za omiljenu igru Wickey djeci nudi tobogane za djecu različitih dužina koja odgovaraju određenoj visini postolja igrališta. Kako za privatni tobogan u vrtu, tako i za javne tobogane, možete birati između različitih modela. Potražite tobogan u boji koja se vašem djetetu najviše sviđa i optimalno odgovara priboru vašeg tornja za penjanje. Bilo da sami želite izraditi ljuljačku s toboganom ili da ste već ponosni vlasnik dječjeg igrališta Wickey – u našoj web-trgovini sigurno ćete za svoje dijete pronaći savršeni tobogan za nadogradnju.

Različite igračke za van i dječji kreveti s toboganom

Da bi vašim junacima omogućio uzbudljiv užitak u igri, Wickey nudi različite drvene proizvode s dječjim toboganom. Od igračaka za vrt do dječjih kreveta, tobogan je savršeni dodatak za brojne doživljaje. Tako će se valoviti tobogan Wickey uklopiti u naša dječja igrališta, ali i u naše povišene krevete i krevete na kat. Pogledajte različite modele i izaberite svoje favorite. Pojedini dječji kreveti mogu se direktno isporučiti kao povišeni kreveti s toboganom. Lica vaše djece sa sigurnošću će se ozariti od sreće. I naše drvene kućice, kućice na stupovima i dječja igrališta s toboganom apsolutni su vrhunac u vrtu za vašu djecu. Za sve je proizvode užitak u spuštanju toboganom zajamčen!

#wickeyadventure

Inspirirajte se idejama naših zadovoljnih kupaca iz cijele Europe da biste stvorili svoj vlastiti mali raj ili podijelite svoj Wickey raj s drugima uz oznaku #wickeyadventure na Instagramu.

Usporedi Products

chevron-right