• Proizvedeno u Njemačkoj
  • 10 godina jamstva¹
  • Od € 50,00 besplatna otprema
  • Više od 1 milijuna zadovoljnih kupaca

Omiljene kategorije

Dječja igrališta u Disney stilu

Vlastito Wickey Dječje igralište u vrtu, u jedinstvenom Disney dizajnu, postaje najbolji poklon za tvoje dijete. Sportsko penjalište s Disney likovima, Micky Maus oder ein klassischen dječje igralište s Spider-Manom za djecu – tvoja djeca mogu birati između različitih modela sa svojim omiljenim junacima, prilagođeno njihovim najdražim Disney artiklima. Naša Toranji za penjanje dostupna su u različitim veličinama i cjenovnim razredima. Oni koji žele kupiti Disney proizvode, s našim ekskluzivnim modelima imaju izbor između četiri avanturistička svijeta. U našoj Wickey internetskoj trgovini pronaći ćeš savršeno dječje igralište Mickey Mousea, proizvode Kralja lavova ili modele Snježne kraljice i Spider-Mana za djecu. Također možeš birati između kompaktnih i velikih dječjih igrališta ili toranji za penjanje, ovisno o potrebama tvojih malih Disney obožavatelja i dostupnom prostoru.

Penjališta i igrališta od drveta oživljavaju heroje

Posebno nam je važna kvaliteta našeg drveta kod naših proizvoda. Stoga se proizvodnja dječji toranj za penjanje i dječja igrališta od drveta u Disney dizajnu profesionalno nadzire. Ukrašena našom visokokvalitetnom tiskanom ceradom, omiljeni likovi tada oživljavaju - bez obzira da li je Mickey Mouse za djecu najveći heroj ili Anna i Elsa iz Frozena. Čim postavite dječja igrališta u Disney stilu, vašoj djeci je osigurana dugogodišnja zabava. Dječja igrališta izrađena su od impregniranog punog drva, što ih čini posebno čvrstima i omogućava im da izdrže sve vremenske uvjete na otvorenom. Stabilni gredovi omogućuju igranje više djece istovremeno, što je idealno za dječje rođendane ili vrtna druženja. Bez obzira da li djeca sa Elsinom magijom očaraju vrt ili igraju s Spider-Man igračkom na penjalištu - Wickey igralište s pijeskom savršeno se uklapa u svaku igru. Za pričvršćivanje Dječja igrališta u vrtu na raspolaganju su vam različite opcije podno sidro za tlo, osnovnog sidra ili kutnog sidra. Podloge za zaštitu od pada u vrtu oko drvenog igrališta dodatno osiguravaju sigurnost, posebno kod penjališta s ljuljačkom ili toboganom.

Trajna zabava s drvenim igralištima od Wickey

Naravno, pri proizvodnji imamo na umu i okoliš. Dobavljamo borovu i smrekovu drvenu građu iz istočne i srednje Europe za naše veće i manje penjalice, koja potječe iz održivog šumarstva.Ona Tlačna impregnacija u kotlu osigurava dugovječnost i otpornost, budući da se voda pod pritiskom utiskuje u drvo. Stoga nije potrebno bojiti ili lakirati kućicu na stupovima ili dječja igrališta u Disney dizajnu.

#wickeyadventure

Inspirirajte se idejama naših zadovoljnih kupaca iz cijele Europe da biste stvorili svoj vlastiti mali raj ili podijelite svoj Wickey raj s drugima uz oznaku #wickeyadventure na Instagramu.

Usporedi Products

chevron-right