Uštedi na našem SPRING SALE

Disneyev set cerada Miki i prijatelji flyer od Wickeyja

Disneyev set cerada Miki i prijatelji flyer od Wickeyja

Ovaj set cerada nudi jednostavno rješenje za pretvorbu vašeg igrališta u uzbudljivo igralište inspirirano Disneyevim Mikijem i prijateljima.

... prikaži više
Uklj. 25 % PDV-a
Vrijeme isporuke: cca 29/04/24 - 06/05/24
Ovaj se proizvod šalje paketom. Imajte u vidu da se navedeni datum isporuke odnosi na današnje prispijeće plaćanja i obuhvaća internu obradu naloga i otpremu te dostavu kupcu. Vrijeme otpreme može u pojedinačnim slučajevima odstupati.

Disneyev set cerada Miki i prijatelji flyer od Wickeyja

Oko Disneyev set cerada Miki i prijatelji flyer od Wickeyja

Ako su vaša djeca veliki obožavatelji Disneyevog Mikija i prijatelja i žele doživjeti više avantura s Mikijem, Minnie, Goofyjem i društvom? Onda naš najnoviji set cerada nudi jednostavan način pretvorbe vašeg igrališta u Disney inspirirano igralište puno zabave. Dekorativni elementi s omiljenim likovima i detaljnim motivima iz živahnog svijeta Mikija i njegovih prijatelja lako se izrezuju i pričvršćuju na igralište. Bilo s očaravajućom girlandom ili priloženom igrom kocke - s ovim odvojivim elementima igralište se može lako transformirati.

Savjet: Naš set cerada prikladan je ne samo za vanjske, već i unutarnje prostore. Unesi čaroliju i u interijer preuređujući elemente po želji. Na primjer, pretvori girlandu u očaravajući ukras za dječju sobu ili u privlačan dekorativni element za sljedeću rođendansku zabavu.

VAŽNO: Ovaj set cerada odgovara sljedećim igralištima iz naše Flyer serije:

Detalji o proizvodu

info
Navedene dimenzije mogu se neznatno razlikovati.
Productdetails
SKU627001

Opseg isporuke

  • PVC cerada otporna na vremenske uvjete 650 g/m²
  • Dvostrano ljepljive trake
  • Uže
  • Svi potrebni vijci i podloške
  • Detaljne upute za jednostavnu montažu

#wickeyadventure

Inspirirajte se idejama naših zadovoljnih kupaca iz cijele Europe da biste stvorili svoj vlastiti mali raj ili podijelite svoj Wickey raj s drugima uz oznaku #wickeyadventure na Instagramu.

Loading...