Uštedi na našem DUHOVI SALE

Dječja igrališta za javna igrališta

Planirate izraditi igrališta za stambena naselja ili želite opremiti dječji vrtić novim igračkama za van? U tvrtki Wickey pronaći ćete velik izbor dječjih igrališta za javna igrališta. Igračke za van iz naše profesionalne serije PRO GIANT jamče veselje u igri i ponudit će rješenje za sve potrebe. Prilikom oblikovanja i proizvodnje naših igrački za van težište stavljamo na sigurnost, otpornost i profesionalnost. Svako dječje igralište Wickey PRO razvijeno je stoga prema normi EN 1176. Time je položen prvi kamen za pretvaranje javnog prostora u uzbudljiv svijet pustolovina za djecu, bilo da je riječ o školi, dječjem vrtiću, sportskoj udruzi ili kampu. Dječja igrališta za privatne prostore možete također kupiti u našoj web-trgovini Wickey.

Velik izbor igračaka za van za javne prostore

Odaberite iz velikog asortimana komercijalnih igrački za van u našoj trgovini i kombinirajte modularne dijelove za dogradnju. Javno dječje igralište opremljeno toboganom i zidom za penjanje idealno je za sve starosne skupine. I velika penjalica na igralištu izazvat će radost u sve djece. Dječja igrališta s ljuljačkom, pješčanikom i valovitim toboganom tvrtke Wickey osobito su omiljena. Ako želite ići visoko ljuljačkom, jedan od naših tornjeva za penjanje certificiran prema normi EN 1176 s nadograđenom ljuljačkom savršen je izbor za vas. Vaša se drvena penjalica naravno može kasnije sasvim individualno još i proširiti odgovarajućim priborom. Želite proširiti svoje javno igralište zabavnom dječjom ljuljačkom? Onda su naše ljuljačke gnijezdo dobar izbor.

Razgledajte malo: ovdje ćete pronaći ponešto za male i velike površine, za najrazličitija tematska područja i za svačiji džep. Sasvim svejedno je li riječ o tornju za penjanje za dječji vrtić ili ljuljački za javnu površinu u općini.

Javne penjalice nude najvišu kvalitetu

Uz kvalitetu tvrtke Wickey dobit ćete nosače od masivnog drva i sigurna sidrišta. Penjalice tvrtke Wickey izdržat će stoga sve vremenske prilike. Nadalje, igračke za van jamče sigurnost i postojanost – i pri učestalom korištenju. Olakšat ćemo vam izradu dječjeg igrališta pomoću detaljnih i lako razumljivih uputa za izradu. Zahvaljujući našem drvu impregniranom pod pritiskom u kotlu i metalnim i čeličnim sidrima premazanim prahom uživat ćete se još puno godina. Jer oni su osmišljeni posebno za vanjski prostor i naravno certificirani prema normi DIN EN 1176. Komercijalne igračke za van opremljene su visokokvalitetnim i stabilnim HDPE pločama iz vlastite proizvodnje. Time je zaokružen individualni dizajn naših novih javnih dječjih igrališta od drva koji obećava još više užitka u igri na javnom igralištu.

Javne igračke za van za igralište, izrada i pribor

Kod nas doduše možete nabaviti i pribor za javno igralište . Ovisno o veličini vašeg područja za igru i modelu tornja za penjanje potrebna su vam sidra radi osiguranja javne igračke za van. Kamenjem za penjanje različitih oblika u jednakoj se mjeri potiče spretnost i mišići u djece. Za još više užitka na pustolovnom igralištu naručite šarene klackalice na oprugu. One su posebno prikladne za manju djecu. Starija se djeca vrlo dobro zabavljaju na žičari. Pogledajte cjelokupan asortiman i savjetujte se s našim stručnjacima iz prodaje.

Wickey javna dječja igrališta kao i ostatak našeg asortimana u prosjeku je ocijenjen od strane naših klijenata s 4,4 od 5 zvjezdica.

FAQ

  • Koliko košta dječje igralište za javno igralište?

    Cijena javnog igrališta uvelike varira i ovisi o različitim čimbenicima kao što su, npr., veličina, ugrađena oprema i održavanje.

#wickeyadventure

Inspirirajte se idejama naših zadovoljnih kupaca iz cijele Europe da biste stvorili svoj vlastiti mali raj ili podijelite svoj Wickey raj s drugima uz oznaku #wickeyadventure na Instagramu.

Usporedi Products

chevron-right