• Proizvedeno u Njemačkoj
  • 10 godina jamstva¹
  • Od € 50,00 besplatna otprema
  • Više od 1 milijuna zadovoljnih kupaca

Narudžba i isporuka

Koliko stoji otprema moje narudžbe?


finger-swipe Beweeg de tabel
  Troškovi otpreme
 

Hrvatska

Narudžbe veće
od 50,00 €
0,00 €
Narudžbe manje
od 50,00 €
24,90 €

Isporuka na hrvatske otoke uključuje dodatne troškove dostave. Kontaktirajte našu službu za kupce da biste saznali pojedinačne troškove za svoje mjesto isporuke.

Isporuka naših proizvoda putem hrvatske web-trgovine može uslijediti samo u Hrvatsku.

Kako se isporučuje moja narudžba?

Ovisno o veličini narudžbe, svoju robu isporučujemo slanjem paketa ili putem špeditera.

Manje pakete šaljemo putem kurirskih službi DHL-a, GLS-a, DPD-a ili UPS-a. Čim je isporuka otpremljena, dobit ćete potvrdu o otpremi s brojem za praćenje pošiljke. To se u nas u prvom redu odnosi na asortiman pribora.

Veći paketi, kao što su dječja igrališta i ljuljačke, otpremaju se putem špediterskog poduzeća. Isporuka će uslijediti nakon telefonskog dogovora termina franko rub pločnika. U pravilu se istovar obavlja pomoću viličara. U iznimnim je slučajevima isporuku potrebno ručno istovariti. Pritom vas izričito molimo za pomoć.

Kada će se isporučiti moja narudžba?

Podatke o vremenu isporuke možete pronaći na dotičnoj stranici proizvoda iznad cijene. Ti podaci mogu varirati, ovisno o veličini i proizvodu. Načelno za kupnju više proizvoda vrijedi uvijek najduže navedeno vrijeme isporuke.

U slučaju artikala koji se isporučuju putem špediterskog poduzeća, kao što su dječja igrališta i ljuljačke, dostava će uslijediti nakon prethodnog telefonskog razgovora između vas i špeditera. Pritom je važno da obavezno navedete pravilan broj telefona.

Mogu li za isporuku navesti željeni termin?

Imate mogućnost ugovoriti dan isporuke zajedno sa špediterskim poduzećem. No točan termin isporuke morao bi ipak uslijediti najkasnije tri dana nakon stupanja u kontakt sa špediterskim poduzećem. U protivnom mogu nastati troškovi skladištenja i dodatni troškovi koje ćemo uvjetno i ovisno o situaciji morati vama zaračunati.

Loading...

Usporedi Products

chevron-right