Uštedi na našem DUHOVI SALE

Omiljene kategorije

Raznolik pribor za dječje igralište

Sve igračke za van robne marke Wickey, bilo da je riječ o dječjem igralištu, kućici na stupovima ili drvenoj kućici, potiču kreativnost vašeg djeteta. Djeca će samostalno otkriti beskrajne mogućnosti za igru. Uz pomoć pribora za igralište Wickey nude vam se brojne mogućnosti za individualno oblikovanje vašeg tornja za penjanje: pričvrstite šareno kamenje za penjanje na kosi ili ravni zid za penjanje. Vaša će djeca na taj način s lakoćom svladati svaku prepreku. Kad pristignu gore na dječje igralište, teleskopom traže djecu iz susjedstva. Šareni tobogan koristi se da bi se opet brzo dospjelo dolje.

Praktičan pribor za individualni toranj za penjanje

Potaknite oduševljenje i užitak vašeg djeteta u igri individualnim priborom robne marke Wickey. Bilo da se radi o brodu, malom dućanu ili dvorcu za vitezove – u web-trgovini Wickey pronaći ćete velik izbor pribora za igru za svaku temu. Uz pokoju ručku oblikovat ćete raj za igru zajedno kao obitelj: brod pirata, dvorac ili viteška utvrda, odluka je na vama!

U trgovini Wickey pronaći ćete maštovit pribor za igru i praktičnu opremu za proširenje svog dječjeg igrališta. Mali planinari i osvajači vrhova koriste plastične ručke za penjanje i pridržavanje na igračkama za van.

I za sportski aktivnu djecu u našoj ćete web-trgovini pronaći pravi pribor: montirajte košarkaški prsten i gimnastičku preču na svom igralištu s toboganom. Ubrzo će vaš vrt postati sportski objekt na kojem se svi rekreiraju. Uz pomoć pribora Wickey za dječje igralište uživajte u igri s cijelom obitelji!

Šareni pribor za igru za dječja igrališta i kućice na stupovima

Vaše će djeca uz pomoć šarenog pribora za sva dječja igrališta Wickey postati veliki istraživači i pustolovi. Zajedno dekorirajte i proširite igračku za van prema vlastitim željama. Uz pomoć dalekozora, kormila i zvona konstrukcija za penjanje odjednom će postati brod za hrabre kapetane. Dodajte još periskop i megafon – i već govorimo o „traganju za blagom na otoku pirata”! Prinčevi i princeze primaju poštu od kralja direktno u žuti poštanski sandučić, a za sve tajne agente i detektive imamo ploču s kredom na koju se zapisuju tajne poruke. Djeca iz susjedstva nazvat će pomoću žutog telefona – svi puno uživaju u igri na dječjem igralištu! I to nije sve jer će dizalice Wickey nesumnjivo odmah postati omiljena igračka vaše djece: vodu, pijesak ili omiljenog medvjedića može se podići na toranj pomoću rafiniranog vjedra s dizalicom.

Mogućnosti proširenja dječjeg igrališta ne završavaju na priboru za igru. U web-trgovini Wickey pronaći ćete pješčanike, nadogradnje za penjanje i širok izbor pribora za ljuljačke. Jednostavno direktno naručite kreativno sjedalo za ljuljačku da bi vaše dječje igralište s toboganom bilo još individualnije.

#wickeyadventure

Inspirirajte se idejama naših zadovoljnih kupaca iz cijele Europe da biste stvorili svoj vlastiti mali raj ili podijelite svoj Wickey raj s drugima uz oznaku #wickeyadventure na Instagramu.

Usporedi Products

chevron-right