Uštedi na našem SPRING SALE

Disneyev set cerada s temom Kralj lavova od Wickeyja

Disneyev set cerada s temom Kralj lavova od Wickeyja

Unser neuestes Planenset bietet eine einfache Lösung, um euren Spielturm in einen aufregenden Spielbereich im Stil von Der König der Löwen zu verwandeln.

... prikaži više
Uklj. 25 % PDV-a
Vrijeme isporuke: cca 30/04/24 - 07/05/24
Ovaj se proizvod šalje paketom. Imajte u vidu da se navedeni datum isporuke odnosi na današnje prispijeće plaćanja i obuhvaća internu obradu naloga i otpremu te dostavu kupcu. Vrijeme otpreme može u pojedinačnim slučajevima odstupati.

Disneyev set cerada s temom Kralj lavova od Wickeyja

Oko Disneyev set cerada s temom Kralj lavova od Wickeyja

Vole li tvoja djeca Disneyevog Kralja lavova i nestrpljiva su za novim avanturama sa Simbom, Timonom i Pumbom? Naš najnoviji set cerada nudi jednostavno rješenje za pretvaranje vašeg igrališta u uzbudljivo igralište u Disneyevom stilu. Elementi za dekoraciju s popularnim likovima i detaljnim dizajnom inspiriranim svijetom savane lako se izrezuju i pričvršćuju na igralište. Bilo s dekorativnom girlandom ili uzbudljivom igrom kockica - s odvojivim elementima lako možete promijeniti izgled vašeg igrališta.

Savjet: Naš set cerada prikladan je ne samo za vanjske, već i unutarnje prostore. Unesi čaroliju i u interijer preuređujući elemente po želji. Na primjer, pretvori girlandu u očaravajući ukras za dječju sobu ili u privlačan dekorativni element za sljedeću rođendansku zabavu.

VAŽNO: Ovaj set cerada odgovara sljedećim igralištima iz naše Flyer serije:

Detalji o proizvodu

info
Navedene dimenzije mogu se neznatno razlikovati.
Productdetails
SKU627003

Opseg isporuke

  • PVC cerada otporna na vremenske uvjete 650 g/m²
  • Dvostrano ljepljive trake
  • Uže
  • Svi potrebni vijci i podloške
  • Detaljne upute za jednostavnu montažu

#wickeyadventure

Inspirirajte se idejama naših zadovoljnih kupaca iz cijele Europe da biste stvorili svoj vlastiti mali raj ili podijelite svoj Wickey raj s drugima uz oznaku #wickeyadventure na Instagramu.

Loading...