• Proizvedeno u Njemačkoj
  • 10 godina jamstva¹
  • Od € 50,00 besplatna otprema
  • Više od 1 milijuna zadovoljnih kupaca

Dječje igralište Wickey za vrt

Vlastito dječje igralište Wickey u vrtu sigurno je najbolji poklon koji će vaše dijete ikad dobiti. Bilo da je riječ o udobnoj kućici na stupovima, sportskoj penjalici sa zidom za penjanje ili klasičnom dječjem igralištu s toboganom i ljuljačkom –koliko god bili različiti interesi djece, toliko je raznolik odabir. Za razliku od dječjeg igrališta od plastike, dječje igralište od drva nudi mnogo prednosti za individualno oblikovanje. Naši tornjevi za penjanje s pješčanikom dostupni su u različitim veličinama i klasama cijena za samostalnu izradu. Onaj tko želi kupiti toranj za penjanje, osobito će se obradovati našem maštovitom dizajnu. U našoj web-trgovini Wickey možete otkriti dječja igrališta u obliku dvoraca, brodova ili koliba. Možete također birati između kompaktnih i velikih dječjih igrališta ili tornjeva za penjanje s kućicom. Ovisno o raspoloživom prostoru i potrebama vašeg djeteta. U trgovini Wickey pronaći ćete savršen toranj za penjanje za svoj vrt.

Tornjevi za penjanje i dječja igrališta od drva

Wickey osigurava najvišu kvalitetu: proizvodnja tornjeva za penjanje i dječjih igrališta od drva pod profesionalnim je nadzorom i prije otpreme provodi se temeljita kontrola kvalitete. Čim ste primili svoju narudžbu i prije nego započnete s izradom, provjerite jesu li sadržani svi dijelovi u narudžbi. Najbolje je da to obavite odmah nakon isporuke. Ako ima još otvorenih pitanja, sve odgovore vezane uz naše drvo možete pronaći na stranicama za često postavljana pitanja. Projekt „kako sam napraviti dječje igralište” nekompliciranom će izradom tako postati velik uspjeh za cijelu obitelj! Kad je izrađen, vaša će se djeca mnogo godina zabavljati na svom tornju za penjanje. Jer oni su proizvedeni od impregniranog masivnog drva i stoga posebno robusni tako da tornjevi za penjanje u vanjskom prostoru mogu izdržati svaki vjetar i vremenske prilike. Snažne grede omogućuju da se više djece može istovremeno igrati i ljuljati, na primjer za dječji rođendan ili na zabavi uz roštilj. Bilo da su u pitanju Indijanci ili princeze – dječje igralište Wickey s pješčanikom i dvostrukom ljuljačkom savršeno će se uklopiti u svaku igru, s djecom iz susjedstva ili s vlastitom braćom i sestrama. Da biste pričvrstili dječje igralište u vrtu, možete birati između podnih sidara, sidara za uzemljenje ili kutnih sidara. Oko drvenog dječjeg igrališta mogu se položiti i antistres podloge u vrtu. Na taj su način tornjevi za penjanje s ljuljačkom ili toboganom dodatno osigurani. Prilikom proizvodnje razmišljali smo naravno i o okolišu. Za svoje velike, ali i male tornjeve za penjanje koristimo drvo smreke i bora iz Istočne i Srednje Europe koje potječe iz održivog gospodarenja šumom. Dugi vijek trajanja i nosivost ostvaruje se pomoću tanalitha E 3457 impregniranog u tlačnoj posudi, koji se vodom preša u drvo. Zbog toga nije nužan premaz ili lakiranje dječjeg igrališta ili kućice na stupovima.

Velik izbor: dječja igrališta s toboganom

U usporedbi s tornjevima za penjanje od plastike, naša se dječja igrališta od drva s lakoćom mogu proširiti i prilagoditi potrebama i željama vaše djece. U trgovini Wickey pronaći ćete velik izbor impresivnih dječjih igrališta s ljuljačkom koja je prikladna za bilo koji vanjski prostor, bilo da su velikih dimenzija ili kompaktna: u prostranim vrtovima možete izraditi kompletno dječje igralište s vlastitom kućicom za igru za svoju djecu. Klincima će biti udobno u kućici na stupovima ili u kolibi. Svako dječje igralište s ljuljačkom potiče razvoj koordinacije i okretnost u djeteta. Dječja igrališta Wickey s toboganom i ljuljačkom prikladna su za djecu od 3 godine. S naših će se raznovrsnih dječjih igrališta visine postolja od 90 do 120 cm dječaci i djevojčice radosno spuštati te koristiti ljuljačku što je moguće češće. Starija će djeca rado bučati i penjati se na dječja igrališta visine postolja od 150 do 210 cm

Pribor za drvena dječja igrališta

Bilo da ste odabrali drveno dječje igralište ili dječju kućicu: Wickey nudi raznovrstan asortiman visokokvalitetnog pribora za proširenje i nove pustolovine. Opremite svoj toranj za penjanje ljuljačkom ili dvostruku ljuljačku različitim sjedalima za ljuljačku i drugim priborom: od ljuljački za bebe i ljuljački gnijezda, preko zida za penjanje i mreže za penjanje do sportskih proširenja, kao što je košarkaški koš i trapez. Mnogobrojne su mogućnosti individualizacije da bi toranj za penjanje u vašem vrtu bio jedinstven. Doduše, dječje igralište bez tobogana ili bez ljuljačke ili toranj za penjanje samo s pješčanikom zaista će se uklopiti u svaki vrt. Ako smo vam probudili interes i želite kupiti dječje igralište, u web-trgovini Wickey pronaći ćete zanimljive popuste tijekom cijele godine. Kupite povoljno na primjer postolje za ljuljačke ili toranj za penjanje na popustu.

Naš savjet: iako montaža dječjeg igrališta ne zahtijeva profesionalne vještine, preporučujemo da izradu radite udvoje.

#wickeyadventure

Inspirirajte se idejama naših zadovoljnih kupaca iz cijele Europe da biste stvorili svoj vlastiti mali raj ili podijelite svoj Wickey raj s drugima uz oznaku #wickeyadventure na Instagramu.

Usporedi Products

chevron-right