" "

Dječje igralište za velike i male: visina postolja 90 do 120 cm

Dječje igralište Wickey transformirat će vaš vrt u pustolovno igralište za male istraživače. Tornjevi za penjanje visine postolja od 90 do 120 cm prikladni su za malu i veliku djecu tako da je užitak u igri zajamčen puno godina. Od dvorca za igru do tvrđave za sve je djevojčice i dječake u web-trgovini Wickey lako pronaći odgovarajuće dječje igralište ili idealnu drvenu kućicu za igru. Zahvaljujući našem maštovitom dizajnu i mnogobrojnim modelima u trgovini Wickey svaka će obitelj pronaći savršen toranj za penjanje za vlastiti vrt.

Individualno dječje igralište u vlastitom vrtu

Visokokvalitetni i sigurni tornjevi Wickey za penjanje od drva obradovat će svako dijete i apsolutno privlačiti pažnju! Pustolovi će se s lakoćom penjati na igračke u vrtu; preko šarenog kamenja za penjanje, koji su pričvršćeni na zid za penjanje i ljestve za penjanje, uspinju se u visinu. Kada pristignu gore, sva djeca pojure niz tobogan i nježno slete u travu ili na postavljene antistres podloge. Osim toga, mnoga su dječja igrališta opremljena dvjema ljuljačkama tako da nikad nije dosadno. Prilikom kopanja u pješčaniku djeca oslobađaju svoju kreativnost, a u drvenoj kućici za igru imaju svoje vlastito carstvo. Ovdje će nastajati prave junačke priče!

Bilo za privatnu upotrebu u vlastitom vrtu ili za javni prostor: dječje igralište robne marke Wickey transformira svako mjesto u maštovito igralište u kojem je zabava zajamčena! Krajnje jednostavno možete birati između mnoštva različitih konstrukcija za penjanje, kućica na stupovima ili dječjih igrališta i sva će se djeca obožavati igrati vani.

I u manjim vrtovima zbog modela kojima se štedi prostor dječje igralište Wickey izgledat će fantastično. Želite pravi unikat? Onda je trgovina Wickey upravo ono što tražite jer su naša drvena dječja igrališta tako koncipirana da različitim mogućnostima postavljanja i individualnim odabirom boje za dijelove pribora možete oblikovati originalno dječje igralište za svoje klince. Bila da se radi o kolibi, tornju za penjanje ili klasičnom dječjem igralištu s toboganom i ljuljačkom – zahvaljujući prikladnim visinama postolja od 90 do 120 cm pustolovni istraživači neće ostati razočarani!

101 varijanta s priborom za konstrukciju za penjanje od drva

Dalekozor za prave pirate, košarkaški koševi za zaljubljenike u sport ili ploča s kredom za talentirane umjetnike – ludim priborom začinit ćete dječje igralište od drva ili konstrukciju za penjanje u vrtu te stvoriti individualni raj za igru za klince. Ne samo što pribor izvrsno izgleda, on isto tako potiče i kreativnost vašeg djeteta. Kompleti za proširenje, kao npr. pojedinačne i dvostruke ljuljačke Wickey, naše preče i pjescanici upotpunjuju avanturistički raj. Mali će istraživači ovdje doživjeti svoje maštovite pustolovine!

Povoljna kupnja visokokvalitetnih dječjih igrališta Wickey

Da bi izrada vašeg novog dječjeg igrališta lako uspjela, Wickey uvijek isporučuje lako razumljive upute za montažu. Sigurnost vašeg djeteta za nas je najviši prioritet, stoga ulažemo u visoku kvalitetu i drvo dugog vijeka trajanja. Stabilno masivno drvo naših dječjih igrališta i kućica za igru posebnim se postupkom impregnira u tlačnoj posudi, čime drvo postaje osobito otporno na vremenske uvjete. Dodatan premaz više nije potreban. Da bi dječje igralište sigurno izdržalo i najluđe pustolovine, u našoj ćete web-trgovini pronaći izbor sidrišta za različita svojstva tla. Asortiman antistres podloga zaokružuje sigurnosni paket.

Brojne su različite mogućnosti za kreiranje individualne igračke za vrt i stvaranje prvoklasnog raja za igru za klince. Odvojite vrijeme i inspirirajte se krasnim ponudama vezanim uz naše igračke za van.

Filter
Filtriraj prema
Dopusti da ti ukratko pokažemo naše najnovije proizvode, posebne ponude ili istaknute proizvode s naljepnicom Wickey's Choice.
Pomoć za izradu
Smjestite svoje željeno dječje igralište još prije kupnje pomoću naše AR funkcije prema navedenim dimenzijama u svoj vrt. Izradite naša najomiljenija dječja igrališta u najkraće vrijeme uz pomoć aplikacije BILT®. Zahvaljujući inovativnim 3D uputama možete skratiti vrijeme izrade i do 30 %!
Maks. visina postolja
Maksimalna visina postolja ili platforme određuje najvišu visinu površine igrališta koju će vaše dijete doseći.
Dužina tobogana
Odaberite idealnu dužinu tobogana koja odgovara potrebama vašeg djeteta i vašeg vrta.
Serija / Debljina stupa
Naše serijske oznake pružaju vam informacije o debljini stupova, veličini, obliku i izvedbi naših različitih igrački za van. Ovdje će svatko pronaći nešto za sebe!
Show products
Sort By

Usporedi Products