Omiljene kategorije

Ljuljačke od drva

Vlastita ljuljačka vani u vrtu – na taj se način ostvaruju najslađi dječji snovi. Uz pomoć drvene ljuljačke Wickey priredit ćete svom djetetu ogromno veselje. Bilo s nekim od braće i sestara ili prijatelja, dječja ljuljačka ogromna je sreća za djevojčice i dječake svakog uzrasta. Otkrijte prednosti ljuljačke od drva u usporedbi s postoljem za ljuljačke od metala. 

Postolje za ljuljačke od drva i konstrukcija za ljuljačke

Najbolja značajka postolja za ljuljačke Wickey od drva mogućnost je individualnog oblikovanja i proširenja. Zahvaljujući različitim mogućnostima izrade vaša će se obitelj mnogo godina radovati dječjoj ljuljački Wickey u vrtu. Tijekom vremena ljuljačku za bebe može se zamijeniti sjedalom za ljuljačku za djecu starosne dobi od tri godine. Kada djeca potom porastu i postanu hrabrija, ljuljačke možete zamijeniti primjerice spravama za vježbanje ili možete direktno kupiti ljuljačku s toboganom. Može se, naravno, i više od dvoje djece baciti na užitak ljuljanja: u velikoj ljuljački gnijezdu ili udobnoj dvostrukoj ljuljački zajedno se njišu i braća i sestre.

U usporedbi s ljuljačkom od metala konstrukcija za ljuljačke od drva ne oduševljava samo prirodnim izgledom, već i zbog robusnih greda nudi potrebnu sigurnost i kvalitetu prilikom ljuljanja. Zahvaljujući sidrima, koja ćete zabetonirati u vrtno tlo, zajamčena je stabilnost i pri najvišim zamasima ili ljuljanjima s nagibima. Nekomplicirane upute za izradu pomoći će pri brzoj izradi vanjske ljuljačke. Odaberite odgovarajuće sjedalo za drvenu ljuljačku koje je lako pričvrstiti stezaljkama za ljuljačke. Počinje zabava ljuljanja!

Dječja ljuljačka u vrtu

U trgovini Wickey pronaći ćete odgovarajuću igračku za van namijenjenu za upotrebu na otvorenom. Odaberite između kompaktne ili velike konstrukcije. Manje vrtne ljuljačke tako su oblikovane da se uklapaju u svaki vrt. Stoga pojedinačna ljuljačka pričinja puno zadovoljstva na malom prostoru. Ako ima puno mjesta, možete po izboru postaviti ljuljačku sa zidom za penjanje i postoljem: to postolje Wickey za ljuljačku oduševljava djecu dvostrukom ljuljačkom,valovitim toboganom i ljestvama za penjanje. Zahvaljujući snažnim stupovima dimenzija 7 x 7 cm i gredi za ljuljačke dimenzija 9 x 9 cm zajamčena je sigurna zabava pri ljuljanju. Uzbudljiva je varijanta dječja ljuljačka od drva s dodatkom mreže za penjanje. Kada želite kupiti ljuljačku, pratite redovito na našoj rasprodaji u trgovini Wickey povoljnu ponudu ljuljački s postoljem ili dječjim igralištem  s toboganom i ljuljačkom.

Svejedno za koje se igračku za van odlučili, kretanje na svježem zraku pridonosi zdravom razvoju vašeg djeteta. Braća i sestre te prijatelji prilikom ljuljanja zajedno uče održavati ravnotežu, ali treniraju i hrabrost te timski duh. Ako ponekad vrijeme i nije idealno, malenima će prilikom vike i trčanja naokolo biti vrlo brzo toplo. Zahvaljujući zabetoniranim sigurnosnim sidrima i položenim antistres podlogama ne može prilikom igranja ništa poći naopako.

Kako sam napraviti i proširiti ljuljačku Wickey

Ljuljačka Wickey u vrtu puno će godina pratiti vaše dijete. Komplet za ljuljačku možete sami izraditi i potom prema željama proširivati. Sjedala za ljuljačku mogu se jednostavno prilagođavati dobi i individualnim potrebama vaše obitelji. Za sasvim malene pronaći ćete u priboru za ljuljačku podesive ljuljačke za bebe. Budući da djeca brzo rastu, ljuljačke Wickey za malu djecu mogu se jednostavnim namještanjima prilagoditi vašoj veličini i sposobnostima. Za djecu od 3 godine može se montirati dječje sjedalo za ljuljačku. Bilo da je u pitanju dvostruka ili pojedinačna ljuljačka, Wickey vam nudi velik izbor povoljnih i visokokvalitetnih sjedala za ljuljačke: klasična daska za ljuljanje, ljuljačka gnijezdo, ljuljačka od gume ili možda akrobatska ljuljačka tanjur? Kada se više djece želi popeti na jednu ljuljačku, nudi se velika ljuljačka gnijezdo ili ljuljačka s gondolom na kojoj se može ljuljati dvoje djece i sjediti jedno naspram drugog. Posebno aktivna djeca veselit će se sportskom proširenju. Tako se jedna od dviju ljuljački može jednostavno zamijeniti trapezom ili drvenim prstenima za vježbanje. Budite kreativni i oblikujte sami drvenu ljuljačku, sasvim prilagođenu individualnim željama svog djeteta.

Jeste li znali? U našoj web-trgovini Wickey možete ne samo kupiti ljuljačku, već možete pronaći i odgovarajući pribor za ljuljačku koji jamči sigurnost, kvalitetu i užitak pri ljuljanju. Tu se ne ubrajaju samo različita sjedala za ljuljačku i sprave za vježbanje, već i velik izbor stezaljki za ljuljačke, spojnih okova za ljuljačke, kuka za ljuljačke, podnih sidra te antistres podloga. Konstrukciju za ljuljačke u vrtu može se lako nadopuniti pješčanikom, toboganom, kućicom za igru ili čak cijelim dječjim igralištem. Izradite pustolovno igralište za svoju djecu i radujte se njihovim svjetlucavim očima i sretnim osmjesima. Oduševite se sada na webu našim jedinstvenim ljuljačkama Wickey.

Usporedi Products