• Proizvedeno u Njemačkoj
 • 10 godina jamstva¹
 • Od € 50,00 besplatna otprema
 • Više od 1 milijuna zadovoljnih kupaca

Omiljene kategorije

Ljuljačke od drva

Vlastita ljuljačka vani u vrtu – na taj se način ostvaruju najslađi dječji snovi. Uz pomoć drvene ljuljačke Wickey priredit ćete svom djetetu ogromno veselje. Bilo s nekim od braće i sestara ili prijatelja, dječja ljuljačka ogromna je sreća za djevojčice i dječake svakog uzrasta. Otkrijte prednosti ljuljačke od drva u usporedbi s postoljem za ljuljačke od metala. 

Postolje za ljuljačke od drva i konstrukcija za ljuljačke

Najbolja značajka postolja za ljuljačke Wickey od drva mogućnost je individualnog oblikovanja i proširenja. Zahvaljujući različitim mogućnostima izrade vaša će se obitelj mnogo godina radovati dječjoj ljuljački Wickey u vrtu. Tijekom vremena ljuljačku za bebe može se zamijeniti sjedalom za ljuljačku za djecu starosne dobi od tri godine. Kada djeca potom porastu i postanu hrabrija, ljuljačke možete zamijeniti primjerice spravama za vježbanje ili možete direktno kupiti ljuljačku s toboganom. Može se, naravno, i više od dvoje djece baciti na užitak ljuljanja: u velikoj ljuljački gnijezdu ili udobnoj dvostrukoj ljuljački zajedno se njišu i braća i sestre.

U usporedbi s ljuljačkom od metala konstrukcija za ljuljačke od drva ne oduševljava samo prirodnim izgledom, već i zbog robusnih greda nudi potrebnu sigurnost i kvalitetu prilikom ljuljanja. Zahvaljujući sidrima, koja ćete zabetonirati u vrtno tlo, zajamčena je stabilnost i pri najvišim zamasima ili ljuljanjima s nagibima. Nekomplicirane upute za izradu pomoći će pri brzoj izradi vanjske ljuljačke. Odaberite odgovarajuće sjedalo za drvenu ljuljačku koje je lako pričvrstiti stezaljkama za ljuljačke. Počinje zabava ljuljanja!

Dječja ljuljačka u vrtu

U trgovini Wickey pronaći ćete odgovarajuću igračku za van namijenjenu za upotrebu na otvorenom. Odaberite između kompaktne ili velike konstrukcije. Manje vrtne ljuljačke tako su oblikovane da se uklapaju u svaki vrt. Stoga pojedinačna ljuljačka pričinja puno zadovoljstva na malom prostoru. Ako ima puno mjesta, možete po izboru postaviti ljuljačku sa zidom za penjanje i postoljem: to postolje Wickey za ljuljačku oduševljava djecu dvostrukom ljuljačkom,valovitim toboganom i ljestvama za penjanje. Zahvaljujući snažnim stupovima dimenzija 7 x 7 cm i gredi za ljuljačke dimenzija 9 x 9 cm zajamčena je sigurna zabava pri ljuljanju. Uzbudljiva je varijanta dječja ljuljačka od drva s dodatkom mreže za penjanje. Kada želite kupiti ljuljačku, pratite redovito na našoj rasprodaji u trgovini Wickey povoljnu ponudu ljuljački s postoljem ili dječjim igralištem  s toboganom i ljuljačkom.

Svejedno za koje se igračku za van odlučili, kretanje na svježem zraku pridonosi zdravom razvoju vašeg djeteta. Braća i sestre te prijatelji prilikom ljuljanja zajedno uče održavati ravnotežu, ali treniraju i hrabrost te timski duh. Ako ponekad vrijeme i nije idealno, malenima će prilikom vike i trčanja naokolo biti vrlo brzo toplo. Zahvaljujući zabetoniranim sigurnosnim sidrima i položenim antistres podlogama ne može prilikom igranja ništa poći naopako.

Kako sam napraviti i proširiti ljuljačku Wickey

Ljuljačka Wickey u vrtu puno će godina pratiti vaše dijete. Komplet za ljuljačku možete sami izraditi i potom prema željama proširivati. Sjedala za ljuljačku mogu se jednostavno prilagođavati dobi i individualnim potrebama vaše obitelji. Za sasvim malene pronaći ćete u priboru za ljuljačku podesive ljuljačke za bebe. Budući da djeca brzo rastu, ljuljačke Wickey za malu djecu mogu se jednostavnim namještanjima prilagoditi vašoj veličini i sposobnostima. Za djecu od 3 godine može se montirati dječje sjedalo za ljuljačku. Bilo da je u pitanju dvostruka ili pojedinačna ljuljačka, Wickey vam nudi velik izbor povoljnih i visokokvalitetnih sjedala za ljuljačke: klasična daska za ljuljanje, ljuljačka gnijezdo, ljuljačka od gume ili možda akrobatska ljuljačka tanjur? Kada se više djece želi popeti na jednu ljuljačku, nudi se velika ljuljačka gnijezdo ili ljuljačka s gondolom na kojoj se može ljuljati dvoje djece i sjediti jedno naspram drugog. Posebno aktivna djeca veselit će se sportskom proširenju. Tako se jedna od dviju ljuljački može jednostavno zamijeniti trapezom ili drvenim prstenima za vježbanje. Budite kreativni i oblikujte sami drvenu ljuljačku, sasvim prilagođenu individualnim željama svog djeteta.

Jeste li znali? U našoj web-trgovini Wickey možete ne samo kupiti ljuljačku, već možete pronaći i odgovarajući pribor za ljuljačku koji jamči sigurnost, kvalitetu i užitak pri ljuljanju. Tu se ne ubrajaju samo različita sjedala za ljuljačku i sprave za vježbanje, već i velik izbor stezaljki za ljuljačke, spojnih okova za ljuljačke, kuka za ljuljačke, podnih sidra te antistres podloga. Konstrukciju za ljuljačke u vrtu može se lako nadopuniti pješčanikom, toboganom, kućicom za igru ili čak cijelim dječjim igralištem. Izradite pustolovno igralište za svoju djecu i radujte se njihovim svjetlucavim očima i sretnim osmjesima. Oduševite se sada na webu našim jedinstvenim ljuljačkama Wickey.

Wickey ljuljačke od drva kao i ostatak našeg asortimana u prosjeku je ocijenjen od strane naših klijenata s 4,4 od 5 zvjezdica.

FAQ

 • Koja je ljuljačka najbolja za vrt?

  Odaberite pravu ljuljačku prema dobi djeteta, prostoru i financijskim sredstvima. Popularne opcije uključuju jednostruke ili dvostruke ljuljačke, ljuljačke s gnijezdom ili ljuljačke s toboganom ili zidom za penjanje. Sigurnost i kvaliteta su važni, stoga istraživanja i preporuke.

 • Kako se gradi ljuljačka?

  Evo nekoliko općih preporuka za postavljanje ljuljačke: 1. Pažljivo pročitajte upute 2. Rastavite sve isporučene dijelove i provjerite prema uputama 3. Počnite graditi okvir za ljuljanje 4. Pričvrstite sjedala za ljuljačku i dodatke za ljuljačku

 • Koja je prikladna površina za ljuljačku?

  Prikladna podloga trebala bi što bolje ublažiti pad. Na primjer, to može biti trava, pijesak, malč od kore ili područje napravljeno od prostirki za zaštitu od pada.

#wickeyadventure

Inspirirajte se idejama naših zadovoljnih kupaca iz cijele Europe da biste stvorili svoj vlastiti mali raj ili podijelite svoj Wickey raj s drugima uz oznaku #wickeyadventure na Instagramu.

Usporedi Products

chevron-right