" "

Dječja igrališta Wickey visine postolja od 150 do 210 cm

Dječja igrališta Wickey visine postolja od 150 do 210 cm svakako će jako razveseliti vaše istraživače. Pomoću pustolovnih tornjeva za penjanje, kućica na stupovima ili konstrukcija za penjanje u vlastitom vrtu mali i veliki junaci imat će svoj vlastiti raj za igru. Zajedno s djecom iz susjedstva ljuljat će se na drvenoj ljuljački za okladu i penjati uvis po ljestvama za penjanje. Jednom kad se spuste, mogu pustiti svojoj mašti na volju. Kovati tajne planove u kućici za igru, trčati preko uzbudljivog klimavog mosta ili se pak spuštati niz dugačak valovit tobogan – izbor je golem. Njihati se u zrak na dvostrukoj ljuljački ili graditi gigantski dvorac u pješčaniku – kreativnosti granice nisu postavljene.

Tornjevi za penjanje Wickey prikladni su za djecu od 3 godine starosti. Naše se drvene igračke za van osmišljavaju i proizvode u Njemačkoj. Podrazumijeva se da sve igračke za van podliježu intenzivnom ispitivanju kvalitete i sigurnosti. U prvom redu robusno drvo impregnirano u tlačnoj posudi oduševljava svojom vrhunskom kvalitetom i ekstremnom otpornošću na vremenske uvjete.

Individualne igračke za van i dječja igrališta od drva

Da bismo vam mogli ponuditi velik izbor individualnih dječjih igrališta i koliba od drva, u web-trgovini dostupne su različite serije proizvoda. Robne marke Wickey Smart, Wickey Prime i FATMOOSE predviđene su za vlastiti vrt. Dječja igrališta Wickey GIANT namijenjena su za dječja igrališta na javnim prostorima jer su certificirana prema normi DIN EN 1176.

DIgračaka Wickey za vrt ima u mnogobrojnim varijantama: možete birati između dječjih igrališta s toboganom ili tornja za penjanje s ljuljačkom i toboganom. Vaš pomladak voli viteške igre? U tom slučaju imamo u ponudi krasne dvorce za igru sa zidom za penjanje, klimavim mostom, ljestvama od užeta i puno tornjeva. Omiljena je isto tako i ugodna kućica na stupovima visine postolja od 150 cm. Naše kućice na stupovima nude prostornu kućicu za igru u kojoj djeca mogu pripovijedati fascinantne priče i odmoriti se od svojih avantura. Potom ponovo junački kreću: uz pomoć kućice na stupovima s toboganom munjevito se spuštaju na tlo te se zajedno njišu naprijed-nazad na dječjoj ljuljački. Pomoću ručki za penjanje brzo se vraćaju natrag u drvenu dječju kućicu. Kućica Wickey na stupovima posebno će obradovati veću djecu.

Osim različitih dječjih igrališta Wickey nudi i velik izbor drvenih pješčanika. Jednostavno odaberite odgovarajuću veličinu svog pješčanika i u kombiniranom ćete paketu uz to dobiti i poklopac za pješčanik.

Kako samostalno napraviti dječje igralište

Zajedno s mamom i tatom djeca će začas izraditi svoje vlastito igralište. Zahvaljujući opsežnim uputama za izradu dječje igralište Wickey sasvim je lako napraviti samostalno. Paket sadrži potrebne grede impregnirane u tlačnoj posudi, vijke, sigurnosne kapice te pribor.

Preporučujemo da dječje igralište dodatno stabilizirate pomoću sidara. U tu je svrhu najbolje koristiti odgovarajuća sidra za igračke za van i vrtno tlo. U pogledu sidra za tlo Wickey nudi podna sidra i kutna sidra različitih modela.

Njih je potrebno pričvrstiti na drvene grede igračke za van te potom zabetonirati. Da bi tlo bilo dostatno prigušeno, obložite ga antistres podlogama.

Igračke za vrt mogu se beskrajno proširivati

U trgovini Wickey možete k tome proširiti postojeće dječje igralište ili konstrukciju za penjanje različitim priborom i igračkama za van. Naše igračke za vrt tako su osmišljene da, primjerice, postolje za ljuljačku možete nadograditi na dječje igralište. I pribor za dječje igralište, kao na primjer teleskop, košarkaški koš ili sirena, može se sasvim jednostavno montirati na drvenu igračku za van.

Za poseban užitak pri ljuljanju možete birati između različitih sjedala za ljuljačke. Od ljuljačke za bebe, preko klasične dječje ljuljačke do pustolovne ljuljačke gnijezda na webu ćete za svako dijete pronaći odgovarajuću ljuljačku.

Naš savjet: razgledajte na našoj stranici rasprodaje u web-trgovini. Tamo možete povoljno kupiti dječje igralište i osvojiti izuzetan popust. Profitirajte od iznimnih popusta.

Filter
Filtriraj prema
Dopusti da ti ukratko pokažemo naše najnovije proizvode, posebne ponude ili istaknute proizvode s naljepnicom Wickey's Choice.
Pomoć za izradu
Smjestite svoje željeno dječje igralište još prije kupnje pomoću naše AR funkcije prema navedenim dimenzijama u svoj vrt. Izradite naša najomiljenija dječja igrališta u najkraće vrijeme uz pomoć aplikacije BILT®. Zahvaljujući inovativnim 3D uputama možete skratiti vrijeme izrade i do 30 %!
Maks. visina postolja
Maksimalna visina postolja ili platforme određuje najvišu visinu površine igrališta koju će vaše dijete doseći.
Dužina tobogana
Odaberite idealnu dužinu tobogana koja odgovara potrebama vašeg djeteta i vašeg vrta.
Serija / Debljina stupa
Naše serijske oznake pružaju vam informacije o debljini stupova, veličini, obliku i izvedbi naših različitih igrački za van. Ovdje će svatko pronaći nešto za sebe!
Show products
Sort By

Usporedi Products