Antistres podloga 50x50x2,5 cm

Antistres podloga 50x50x2,5 cm

Uz pomoć te gumene podloge igranje pričinja još više zadovoljstva jer se roditelji i djeca mogu bezbrižno zajedno penjati, spuštati niz tobogan i ludovati naokolo.

... prikaži više
Uklj. 25 % PDV-a
Vrijeme isporuke: cca 05/10/23 - 11/10/23
Ovaj se proizvod šalje paketom. Imajte u vidu da se navedeni datum isporuke odnosi na današnje prispijeće plaćanja i obuhvaća internu obradu naloga i otpremu te dostavu kupcu. Vrijeme otpreme može u pojedinačnim slučajevima odstupati.

Antistres podloga 50x50x2,5 cm

Uz pomoć te gumene podloge igranje pričinja još više zadovoljstva jer se roditelji i djeca mogu bezbrižno zajedno penjati, spuštati niz tobogan i ludovati naokolo. Antistres podloga od gume štiti male pustolove od ozljeda i prljavštine. Kvadratna antistres podloga debljine 2,5 cm može se primjerice postaviti na kraj vašeg tobogana, ispod ljuljačke, ispod žičare ili ispod preče. Gumena podloga prikladna je za više namjena – u vrtu ili u kući.

Detalji o proizvodu

  • Antistres podloga od gume kao amortizirajuća obloga na dječjim igralištima
  • Gornji se dio sastoji od EPDM gume u boji
  • Težina proizvoda 5 kg
  • Područje primjene: škole, privatna dječja igrališta, konjušnice
  • Iznimno otporno na vremenske uvjete
  • Razvijeno prema EN 1176*

Važno: za narudžbe od 36 gumenih podloga otpremu obavlja špediter. Vrijeme otpreme u tom se slučaju produljuje za nekoliko radnih dana. Isporučeni proizvod može neznatno odstupati od slike.

* Sve postojeće certifikate rado ćemo vam poslati na zahtjev.

Detalji o proizvodu

Productdetails
SKU620664_k
DxŠxV50x50x2,5 cm
Loading...