• Proizvedeno u Njemačkoj
  • 10 godina jamstva¹
  • Od € 50,00 besplatna otprema
  • Više od 1 milijuna zadovoljnih kupaca

Top 10

minus-circle plus-circle Trebam li igračku van pričvrstiti u tlo?

Čak i kad vaša igračka za van djeluje stabilno i sigurno: da biste zajamčili sigurnost svoje djece, preporučujemo da svaku igračku za van usidrite u tlo. Tim ćete usidrenjem samo dodatno poboljšati stabilnost tornja ili ljuljačke! Sva je sidra potrebno zavijčati sa stupovima tornja za penjanje i ona se, ovisno o tome koju ste vrstu sidra odabrali, ne vide izvana. Općenito preporučujemo da se svaki stup igrališta za postavljanje u tlo usidri u tlu. Ljestve i zidove za penjanje trebali biste isto tako pričvrstiti pomoću dva sidara po komadu. Ostale informacije možete pronaći u dotičnom opisu proizvoda.

Savjet: naša kutna sidra savršeno su prikladna za svaki toranj.

minus-circle plus-circle Kako se provodi izrada temeljne konstrukcije i betoniranje sidara?

Prilikom betoniranja sidara / izrade temeljne konstrukcije postupite kako slijedi:

  • Montirajte temeljnu konstrukciju i stavite je na konačnu poziciju. Pritom se pridržavajte sigurnosnih razmaka sukladno uputama za montažu.
  • Označite mjesta oko stupova tamo gdje treba doći temeljna konstrukcija. Namjestite temeljnu konstrukciju tako da sve rupe mogu iskopati bez problema. Napomena: rupe bi trebale biti duboke cca 70 cm i imati promjer od cca 30 cm.
  • Monitirajte sidra na unutarnju stranu stupova.
  • Sada ponovo stavite temeljnu konstrukciju na konačnu poziciju.
  • Dječje igralište mora stajati u vagi. U tu se svrhu poslužite kamenjem ili drvenim klinovima.
  • Stavite gotovi beton u rupe dok nisu napunjene do visine od cca 60 cm. Vodite računa o tome da su samo sidra pokrivena betonom, a da stupovi ostanu slobodni.
  • Kada se beton osuši, ostatak možete popuniti zemljom.

Uvjerite se da nosivi stupovi vašeg dječjeg igrališta imaju kontakt s tlom prilikom betoniranja. Pravilno usidrenje nužno je za stabilnost vašeg dječjeg igrališta i pridonosi izbjegavanju opasnih mjesta. Nadalje, ono štiti vijke od prijevremene hrđe.

minus-circle plus-circle Je li mi za izradu dječjeg igrališta potreban plan temelja?

Plan temelja nije nužan jer se igračka za van najprije u potpunosti izradi i potom ubetonira na svoje finalno mjesto. Ostale informacije o izradi temeljne konstrukcije pronaći ćete pod pitanjem: "Kako se provodi izrada temeljne konstrukcije i betoniranje sidara?" .

minus-circle plus-circle Je li nužno prethodno izbušiti rupe za vijke?

Nakon što se drvo vaše igračke za van osušilo, preporučujemo da prethodno probušite rupe prije uvrtanja vijaka. Na taj način minimalizirate rizik od nastajanja pukotina. Osim toga, na taj se način sprječava oštećivanje legura vijaka te time izbjegavate prijevremeno nastajanje hrđe.

minus-circle plus-circle Gdje mogu pronaći upute za montažu za svoju Wickey igračku za van?

Upute za izradu bit će vam poslane zajedno s narudžbom u priloženoj vrećici za vijke. Ako upute unatoč očekivanju ne bi bile sadržane, javite se našoj službi za kupce putem obrasca za kontakt. Poslat ćemo vam ih u najkraćem mogućem roku.

minus-circle plus-circle Može li se igračka za van izraditi drugačije od onoga kako je opisano?

Dobrobit vaše djece koja se igraju i njihova sigurnost za roditelje, ali i nas uvijek su na prvom mjestu. Iz tog razloga preporučujemo da naša dječja igrališta izradite kako je prikazano u našim uputama za montažu. Iako su gotovo sva naša dječja igrališta tako konstruirana i oblikovana da se mogu izraditi i obrnuto, izradom prema uputama za montažu izbjegavaju se opasna mjesta. 

minus-circle plus-circle Koje drvo koristi tvrtka Wickey?

Impregnirano drvo bora ili smreke tvrtke Wickey potječe iz prirodnog i održivog uzgoja te se ističe posebnom dugovječnošću u vanjskom prostoru. Ono našim proizvodima daje čvrsto uporište koje jamči opuštenu i sigurnu igru.

minus-circle plus-circle Kako ste i kada dostupni?

Možete nam se obratiti putem obrasca za kontakt i standardno putem telefona.

Možete nam se obratiti od ponedjeljka do petka između 9.00 i 12.00 sati na sljedeći broj telefona: +38 (0)517707267.
Imajte u vidu napomene za radno vrijeme pozivnog centra.

minus-circle plus-circle Hoće li mi vozač špediterskog poduzeća pomoći nositi Wickey igračku za van na moje zemljište?

Nažalost to nije moguće iz organizacijskih razloga. Roba se isporučuje besplatno do ruba pločnika – i tada vi preuzimate.

minus-circle plus-circle Kako trebam postupiti ako želim vratiti proizvod?

Ako se u slučaju proizvoda koje vraćate radi o špediterskom artiklu, mi ćemo zajedno s vama koordinirati termin preuzimanja za špeditersko poduzeće te ćemo snositi sve troškove vraćanja pošiljke.

Ako se naprotiv radi o manjim paketima, molimo vas da ih vlastoručno vratite dostavljaču paketa po vašem izboru.

Savjet: uvijek odaberite istog dostavljača paketa koji je bio nadležan za dostavu vaše robe. To je u pravilu najjeftinija varijanta.

Za brz i nesmetan proces, preporučujemo da koristite naš obrazac za povrat. Međutim, ovaj postupak nije obavezan.

Loading...

Usporedi Products

chevron-right